Внимание, фейк! „Конкурент“ лъже - не са освободени всички областни управители

Внимание, фейк! „Конкурент“ лъже - не са освободени всички областни управители Днес сайтът на фалиралият врачански всекидневник „Конкурент“ отново публикува фалшива новина, установи проверка на агенция BulNews.
Вечно бързащият да изпревари информационния лидер на Северозапада, главеният редактор на умиращото местно издание Георги Александров си позволи да публикува откровена лъжа, в опит да трупа трафик към електронното издание.
Александров, по-популярен като Гошо Синдика, пусна материал, че правителството е сменило всички областни управители. Това обаче не е истина!
На днешното си заседание наистина има прекратени правомощия, но само на част от губернаторите. Това е доста съществена разлика в сравнение с твърдението на „Конкурент“.
Това не е първият случай, в който Гошо Синдика да публикува небивалици с цел трупане на трафик и печелене на аудитория. За негово съжаление тези опити винаги завършват трагично и само доубиват малкото останал авторитет на контролирания от него сайт.
Изводът е само един. Не вярвайте на Гошо Синдика и "Конкурент"!
04.08.2022, 13:54 часа
2584 2
Коментари

Пепи познавача

04.08.2022, 20:12 часа
Гошо е в бърнаут от поне 3 години. Наблюдавам го внимателно и не мога да кажа, че е в добро психическо състояние. Оставете го на мира, че ще вземе да си посегне на живота. Не виждате ли, че е тотал щета?!

Христо Митов

04.08.2022, 19:07 часа
Този ми е много смешен! Дребен, вреден, а какво самочувствие има само?! Всъщност си е шмекер на ниско ниво и това си личи чак от Ружинци...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha