Мъж е в болница след падане от електрически стълб

Мъж е в болница след падане от електрически стълб

Вчера около 21.20 часа в районното управление в Бяла Слатина е получен сигнал за паднал мъж от електрически стълб, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция във Враца.
Сигналът е подаден чрез спешния телефон 112 от жителка на село Крапец, която живее в село Малорад. Жената алармирала властите, че синът й е паднал от електрически стълб.
Полицейските служители са извършили проверка по случая. Установено е, че на същатата дата около 20 часа В.А. от село Крапец, живущ в село Малорад, е получил токов удар, вследствие на което е паднал от електрическия стълб.
Мъжът е транспортиран в центъра за спешна медицинска помощ в Бяла Слатина. След прегледа лекарите са установили, че В.А. има счупване на ключица на лявата раменна става, гръдна травма и комоцио. Същият е транспортиран за лечение във Враца без опасност за живота.
За случая е уведомен дежурния прокурор в районното управление в Бяла Слатина. Образувано е досъдебно производство.

06.06.2015, 09:57 часа
793 1
Коментари

Хуйчо

06.06.2015, 11:01 часа
Човека е служител на ЧЕЗ и е получил трудова злополука.Сега трябва да получи обезщетения от застрахователя,комисията за защита от дискриминация,Българския Хелзински комитет,ДПС,БСП,ГЕРБ,а Президента да го удостой с орден за проявена храброст и героизъм в името на Република БЪЛГАРИЯ.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha