Скандалът се разгаря! ГЕРБ изхвърли от листата в Монтана корпулентната Ирена Димова, срамът е невиждан

Скандалът се разгаря! ГЕРБ изхвърли от листата в Монтана корпулентната Ирена Димова, срамът е невиждан Разгаря се скандалът около имената в листата на ГЕРБ в 12 МИР в Монтана, научи агенция BulNews.
Облacтният ĸoopдинaтop на партията Ирена Димова не само не е на второ място, както се очакваше, но изобщо не е включена в нея. На практика в политиката това е публична екзекуция и само шматките могат да си мислят, че не е нещо кардинално. 
За сензационното й премахване от първата позиция съобщи още в петък само медията ни.

Трус в ГЕРБ в Монтана! Детронираха Ирена Димова от първото място в листата, кариерата й май приключва

При регистрирането на листата в РИК в неделя дългогодишният народен представител обяви, чe e peшилa caмa дa ocтaнe извън лиcтaтa нa пapтиятa зa пpeдcтoящитe пapлaмeнтapни избopи. Bъпpeĸи тoвa тя зaяви, чe нямa дa нaпycĸa пoлитиĸaтa и щe пpoдължи дa paбoти зa пoбeдaтa нa ĸoaлициятa ГEPБ-CДC. За да замаже разочарованието си от детронирането й от надпреварата за влизане в парламента, тя изложи утопичната си идея, че ГЕРБ щяла да спечели 2 мандата. Както казва баба Пена от Расово - „Глупости на търкалета“!
За опитните анализатори е не е тайна нейното неистово желание да влезе отново в Народното събрание и демонстрирания от нея ентусиазъм е лъскава фасада, зад което се крият диво разочарование и смъртна обида. И причината е много прозаична. През изминалите години Ирена Димова оплете в сложна схема кметове и бизнес, от която се раждаха доста благинки. Това лобиране пълнеше сейфа на госпожата с комплименти и така се изграждаше светлото бъдеще за нейната фамилия. Сега това ще секне или поне няма да е в досегашните размери.
Нищо чудно тази активност да е стигнала до ушите на Бойко Борисов и той да е взел мерки процесът да залинее от пълноводна река в планиски ручей. Повече от ясно е, че като областен координатор Ирена Димова няма да има това влияние в обществото, което имаше като народен представител. Особено ако лидерът на партията ти е отрязал ритуално главата.
По тази причина никой нормален човек не вярва, че тя ще се раздава в предстоящата кампания. Най-вероятно корпулентната дама ще обикаля по села и паланки, но по-скоро ще маркира присъствие, отколкото да се бори натрапеният от София Румен Христов от СДС да повлече крак за 2 мандата. Абсурд!
В отстраняването на Ирена Димова има и нещо положително. През следващите години тя ще намали тучната ясла, от която зобаше и ще има достатъчно време да се погрижи за себе си. Например, може да реши вече да ходи на фитнес… Казват, че е здравословно.
07.05.2024, 08:50 часа
7348 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha