Лунгара: Кой покрива издънките на братята Замфирови-Тъпите от Вършец? /видео/

Лунгара: Кой покрива издънките на братята Замфирови-Тъпите от Вършец? /видео/

Обявеният за Страшилището на Северозападна България Веселин Попов-Лунгара разказва нови потресаващи истории за братята Васил и Димитър Замфирови от Вършец, известни с прякора Тъпите. Врачанският бизнесмен избра актуалния информационен лидер tribali.info , за да разкаже сензационни подробности около хората, които стоят в основата на схемата за тормоз над семейството му. Към настоящия момент Лунгара е подсъдим за отвличане и издевателство над Цветомир и Маргарита Павлови, извършени в края на 2011 г.
Преди около 10-ина дни Васил Зафиров-Васко Тъпото е бил арестуван заради стрелба с пистолет и шофиране след употребата на алкохол. Случаят е от Вършец, но не бе огласен в полицейския бюлетин на дирекцията в Монтана. Васко Тъпото е бил спрян с колата му и категорично отказал да духа на дрегера. С него бил и популярният в тези среди Джино. След като полицаите го заковали, Тъпото започнал да стреля във въздуха, за да ги респектира, но незабавно е арестуван и прибран в ареста в Берковица. На следващия ден бил глобен 2 000 лв. и му била отнета шофьорската книжка за две години.
Васко, заедно с брат си Димитър, който е бивше ченге от дирекция на полицията в София, са в основата на схемата, по която държавата мачка Лунгара. За тяхно съжаление, съдът в столицата прекрати второто дело срещу Веселин Попов и на практика остана само това в Монтана, което би трябвало да продължи на 15 декември.
Че делото е недопустимо от правна гледна точка писахме още преди два месеца. В поредица от материали тогава Лунгара разказа как са го превърнали в „страшилище“, без да има причина за това. Заради атаките срещу семейството обаче малкият му син още се страхува да се върне да живее в апартамента им срещу Младежкия дом във Враца. Припомняме, че веднъж вече беше запален гаража им, а малко след това неизвестни бандити атакуваха апартамента им с ъглошлайф.
Веселин Попов-Лунгара обаче вярва, че на делото в Монтана истината ще победи и ще бъде сложен край на този кошмар за семейството му.
А за морала на Васко Тъпото можете да добиете впечатления от клип с негово участие, който отново публикуваме заради огромния интерес.

17.11.2015, 09:03 часа
9987 4
Коментари

Иван

17.11.2015, 11:21 часа
И тоя е общински съветник ! Ще прокопса Вършец . Поне на сесийте ще има стриптийз,ще е весело ще има кой да пошляпват по гъза. Малеее докъде я докарахме такива като Васко стриптизьорката да са в управата на града .

Ди Стефано

17.11.2015, 10:02 часа
Васко тъпото е толкова точен човек в живота, такъв със свещ да търсите няма да намерите...Няма някой да не е прекарал в живота си...

VracaBG

17.11.2015, 09:59 часа
До кога Държавата ни ще продължава да търпи такива хора като този човек да правят каквото си искат? добре, че е бил в Ареста за едно денонощие но малко му е!! това смешно същество заслужава да не излиза от там и там пак да продължава върти на мъжорлията по гол гъз но само че в Килиите им !

Recaro

17.11.2015, 09:12 часа
ИТ-специалиста на северозапада :) Снимката кърти - програмист,дето в почивното си време шари със салама конкурентни мутри
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha