Наглост! Цофъра, Акулата и Скинара обявиха, че са невинни

Наглост! Цофъра, Акулата и Скинара обявиха, че са невинни До месец ще станат ясни окончателните присъди на тримата обвиняеми за убийството на 16-годишния Николай Димитров от Враца - Иван Каменов-Цофъра, Калин Димитров-Скинара и Ивайло Миланов-Акулата. 
Вчера в Апелативния съд в София се проведе последното заседание по заплетената съдебна сага, съобщи за tribali.info майката на убитото момче Нонка Лилова. Тя разказа, че в съдебната зала са били докарани и тримата подсъдими. След заключителните пледоарии на адвокатите и прокурорите е била дадена думата и на тях. Тримата биячи заявили пред почернените близки на жестоко убитото момче, че не се признават за виновни и искат да излязат на свобода. По думите на Лилова, тримата обвиняеми не чувстват никаква вина и не осъзнават какво са сторили. 
Близките на Ники и адвокатите им се надяват на доживотни присъди, но вече не вярват в системата. Те само се молят тримата да не получат по-малки присъди от тези, които бяха решени на първа инстанция. На заключителното заседание по процеса във врачанския окръжен съд през юни миналата година магистратите признаха и тримата подсъдими за виновни, но им наложиха по 18 години лишаване от свобода, вместо очакваните доживотни присъди. Съдебният състав постанови, че убийството не е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и по тази причина намалили присъдите на тримата убийци.
Припомняме, че Ники издъхна на 12 октомври 2013 година след жесток побой, нанесен от тримата подсъдими, пред нощен бар „Бирхале“ във Враца. В продължение на месец и половина момчето води мъчителна борба за живота си, но въпреки усилията си, лекарите не успяха да го спасят.
29.01.2016, 10:01 часа
1688 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha