Враца с грамота за оригинално представяне на изложение

Враца с грамота за оригинално представяне на изложение Община Враца получи почетна грамота за оригинално представяне на продукт на културния туризъм по време на XIII Международно туристическо изложение „Културен туризъм Велико Търново 14-17 април 2016“.
Благодарение на атрактивното си представяне, община Враца е сред петте български града, които получиха покана за представяне на Международно туристическо изложение в Париж през следващата година.
„Получихме грамотата заради атрактивната програма, която представихме и с която рекламирахме града ни. Смятам, че това е начинът по който трябва да се рекламираме“, заяви кметът, като допълни, че трима посетители на изложението са спечелили почивка във Враца и другата седмица ще посетят забележителностите на града ни.  
18.04.2016, 14:10 часа
1372 1
Коментари

Vratsa

28.05.2017, 18:30 часа
От както бившият кмет на Община Враца г-н Николай Иванов поръча да направят този атрактивен щанд на Община Враца за участия в туристически изложения, Враца получава такива грамоти и награди по няколко пъти на година. Така, че Калин Каменов да не си мисли, че има някакви заслуги. Не е открил топлата вода. Тя вече е открита. А доколкото това, че Враца е поканена да участва на изложение в Париж, това се случва всяка година, но е много скъпо участието и затова досега не е посещавала изложението. Да знаете.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha