Най-после победа за "Ботев"/Козлодуй/

Най-после победа за "Ботев"/Козлодуй/ „Ботев” /Козлодуй/ най-после записа победа в "В" група и прекъсна негативната си серия. В мач от 25 кръг ботевци надиграха с 1:0 Трявна. Единственото попадение на връх Разпети петък вкара с ефектно воле Ирен Любенов. Шутът, поразил вратата на гостите от Трявна, дойде от ъгъла на наказателното поле. Пет минути преди почивката Любенов пое изритана от защитата топка и премерен удар я прати в далечния ъгъл, опъвайки мрежата. 
Развълнуван бе треньорът Любен Любенов: „Честитя на момчетата за мъжката игра.Победата идва в навечерието на светъл празник. Сега шансът ни покри, но това е малка компенсация за невървежа в миналия кръг.Мачът бе нервен, но ние се раздадохме и заслужихме успеха. Посвещавам тази победа на нашия президент на клуба, който ни осигурява всичко. 
Съставът на "Ботев” /Козлодуй/: Ивайло Върганов, Станислав Йорданов, Ивайло Кръстев, Десислав Ивов, Теодор Букоев, Ирен Любенов, Ангел Големанов, Пламен Трифонов, Цветелин Николов, Пламен Валериев, Цветан Лазаров. Резерви: Любен Вълков и Генади Петров.
Козлодуйци минаха с едно място напред и вече са 15-ти с 12 точки. Следващият кръг "Ботев" /Кз/ гостува на "Левски". Мачът е на 4 май.
30.04.2016, 19:40 часа
1260 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha