Ето как да бъдем с 4 килограма по-слаби само за 4 дни

Ето как да бъдем с 4 килограма по-слаби само за 4 дни Морковите са богати на фибри, а това ги прави добър съюзник в борбата с нежеланото тегло. Оранжевият зеленчук е един от най-богатите в природата на хранителни вещества. Съдържание на калирии в морковите е изключително ниско, а това спомага за бързото отслабване, пише gotvach.bg.
Между всички плодове и зеленчуци морковите съдържат най-много каротин, а той се преобразува в нашето тяло във витамин А. Морковите съдържат полезни вещества, много витамини / А, D, E, K, B2, B12 /, също така и йод. Имат високо съдържание на бета каротин и калий и спомагат на тялото да функционира пълноценно. Всички това влияе много здравословно и лечебно на организма.
Оранжевите кореноплодни са полезни за очите, зъбите, растежа, физическото и психическото здраве. Поради ниското си съдържание на мазнини и калории морковите се считат за термогенна храна.
За всички, които са решили да използват морковите като начин за отслабване, предлагаме една лесна, бърза и сигурна диета. Подходяща е за пролетта и бързото влизане във форма за летните дни. Ето и примерният план.
Диетата се прави 4 дни, а резултатът може да бъде между два и четири килограма.
Приготвя се специално ястие: Настъргани пресни моркови, прясно изцеден портокалов сок, 1 лъжичка мед и още няколко плодове по избор - например ябълки.
Тази комбинация се хапва през първите три дни за закуска, обяд и вечеря. Четвъртият ден е малко по-различен и тогава освен това може да се хапват сварени картофи и пълнозърнест хляб.
Трябва да се отбележи, че не трябва да се преяжда с моркови. Един морков съдържа два пъти повече витамин А от това, което трябва да приемаме за един ден.
Ако се прекали с консумацията им, тялото ни няма да успее да съхранява допълнително количество витамин А и е възможно кожата ни да придобие жълто-оранжев оттенък за кратко. Освен това се препоръчва да се направи консултация с личният лекар преди започването на такава диета.
06.05.2016, 07:56 часа
1460 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha