Валери Симеонов изригна: Ветото на президента е национално предателство

Валери Симеонов изригна: Ветото на президента е национално предателство "Решението на президента да наложи вето върху Изборния кодекс е национално предателство в името на собствени политически амбиции", коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов връщането за ново обсъждане на разпоредбите за гласуване в чужбина.
„Честно казано, очаквах точно такова негово решение - напомни Симеонов - Цялата тази акция на вдигане на шум ужким от нашите сънародници в чужбина, а всъщност организирана от 5-6 човека, беше за да се „подготви почвата” за едно „обяснимо” на пръв поглед решение на българския президент под предтекст „ето, на, българите в чужбина негодуват, аз няма как да не се погрижа за техните интереси”.
„Поведението му беше очаквано, но ако ме питате как бих го характеризирал – по-никакъв начин, освен като национално предателство в името на собствени политически амбиции. За мен няма никакво съмнение, че Плевнелиев подготвя кандидатурата си за втори президентски мандат”, прогнозира лидерът на НФСБ.
07.05.2016, 14:24 часа
975 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha