"Вършец" подчини с 2:0 "Златия" в тежък мач

"Вършец" подчини с 2:0 "Златия" в тежък мач Лидерът в четвърта монтанска девизия "Вършец" постигна рутинна победа, като се наложи с 2:0 над "Златия" /Вълчедръм/ в среща от XXIII кръг. Домакините вкараха по един гол в двете полувремена. В 17-та мин. Кристиян Илиев откри сметката, като засече с глава центриране отляво и направи безпомощен вратаря на гостите Младен Младенов. В 50-та мин. Любослав Серафимов се откъсна сам и технично прехвърли стража на "Златия" за крайното 2:0. Срещата бе доста оспорвана, като и двата отбора имаха ситуации за гол. С тази победа "Вършец" загря за дербито в следващия кръг, когато гостува на третия в класирането "Пъстрина 2012" /Монтана/.
Останалите резултати от днес: "Вихър" /Николово/ - "Смоляновци" 3:0 /сл./, "Септември 2009" /Лехчево/ - "Вихър" /Бързия/ 3:3 и "Ком" /Берковица/ - "Ленчо" 6:2. За гостите се разписаха Теодор Георгиев и Цветан Методиев от дузпа.
Мачът "Шурданица" /Георги Дамяново/ - "Левски" /Лом/ е прекратен при 2:2 в 20-та мин. Домакините са започнали със 7 човека, от които един се е контузил. Заради това на "Левски" ще бъде присъдена служебна победа с 5:0.
Утре от 17 ч. играят "Кипровец" /Чипровци/ - "Пъстрина 2012" и "Бойчиновци" – "Люта" /Владимирово/.
"Вършец" е начело с 65 т., а "Вихър" /Николово/ има 61 т. На трето място с 56 т. и мач по-малко е "Пъстрина".
По решение на ръководството на ОС на БФС двубоите от последните 3 кръга в четвърта и пета дивизии ще се играят по едно и също време, съответно в събота и неделя.
07.05.2016, 21:16 часа
1573 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha