Касапница в Москва! Мъж застреля петима мотористи

Касапница в Москва! Мъж застреля петима мотористи В Подмосковието мъж е застрелял с карабина петима мотоциклетисти, предаде ТАСС. По информация на следствените органи рано сутринта в село Челнохово, край изоставена сграда на пивоварен завод е избухнал конфликт между група мотоциклетисти и 27-годишен местен жител. В хода на разпрата младежът произвел серия изстрели с карабина "Сайга" и убил петима от рокерите на място.
Свидетели на произшествието станали две жени, които били с мотоциклетистите. След като застрелял своите опоненти, мъжът избягал, но по-късно е арестуван. Срещу него е започнало предварително производство за убийство на две и повече лица. На местопрестъплението е изпратена следствено-оперативна група, която да претърси за улики.
Задържаният за убийството на петимата мотоциклетисти Иля Асеев е направил пълни самопризнания. Той разказал, че се вбесил, защото те го изгонили от компанията си.
Свидетели разказват, че бил много пиян. Когато го изгонили, взел от колата си пушка и на практика от упор разстрелял велосипедистите, оставяйки живи само две момичета./БЛИЦ
08.05.2016, 12:00 часа
1352 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha