Трагедия на пътя! Мъж загина след адски сблъсък на ТИР в кола

Трагедия на пътя! Мъж загина след адски сблъсък на ТИР в кола Един човек е загинал, трима души са пострадали при катастрофа между лек и товарен автомобил в района на село Веселиново и Смядово, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Шумен. Движението в района на катастрофата е затруднено. Сигналът за катастрофата е получен днес в 12.42 часа. На място веднага са насочени екипи на Полиция, Пожарна и Спешна помощ.
При пристигането си пътните полицаи изяснили, че са се блъснали лек и товарен автомобил, двата с турски регистрации. След тежкия удар на място е починал водачът на лекия автомобил, 56-годишен мъж. В болницата в Шумен за преглед са откарани жената, която е пътувала с него, както и шофьорът на камиона и спътницата му.
Движението по пътя Шумен- Бургас е затруднено в участъка край Смядово, тъй като по време на инцидента друг товарен автомобил опитал да премине през местопроизшествието, усукал се и блокирал пътя. Създадена е организация за преместване му, за да се осигури безопасно преминаване на останалите участници в движението. От ОД на МВР призовават водачите да шофират внимателно и да спазват правилата за движение и ограниченията на скоростта./БЛИЦ
08.05.2016, 14:17 часа
4928 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha