Тaйните на „Дълбокото гърло“/18+/

Тaйните на „Дълбокото гърло“/18+/ Само поради факта, че жена обмисля да се захване с това, трябва да бъде обявят за светица. Истината е че много малко жени са готови на такава стъпка, били те и от най-любящите. И дори и нещо толкова интимно, изисква определени познания. Всъщност, това си е удоволствие за специални случаи. Важно е да се отбележи, че все пак, тази техника е станала популярна след излизането на филма „Deep Throat“. И като при всички филми, има момент на леко преувеличение, защото подобно нещо е възможно само след много тренировки. Като основното правило е да не се забравя, че секса трябва да бъде удоволствие и за двамата.
Е, при всички случаи, тази техника не е ново изобретение на човешкия гений, така че след достатъчно тренировки и необходимите познания, всяка жена е в състояние да подари на своя партньор умопомрачителен оргазъм. А сега, дами, четете внимателно и практикувайте след това.
 
Техника „рамо до рамо“
За да се извърши „от рамо до рамо“, трябва да вземеш в ръка „достойнството“ му и да го хванеш в основата, а устните си да затвориш на „главичката“ и започни да правиш движение настрани, сякаш искаш да кажеш „не“. Визуално, изглежда сякаш се опитваш да докоснеш брадичката си с рамо. По този начин увеличаваш стимулацията на основните ерогенни зони на пениса. След това слизай надолу към основата на ствола и повтори движението от страна до страна.
 
Редуването на дълги и къси фрикции
В света на Дълбокото гърло редуването на фрикции е бомба, която е готова да се взриви! Това е много просто (ако дълбокото гърло, може въобще да се нарече лесно): трябва да редуваш поемането ту до средата на пениса, ту до края на ствола. Технически това изглежда така: държиш пениса в юмрук и поемаш горната част изцяло в гърлото. Повтаряш няколко пъти и след това рязко се спуска към основата! Партньора ще остане с незаличимото впечатление: че най-накрая е срещнал най-талантливата жена в живота си! Какво повече му в нужно?! След известно време той ще превключи на твоята вълна и ще започне да се движи в ритъма: три кратки фрикции и три – дълги.
 
„Спирала“ Техника
Представи си един кръг от спирала и се опитай да повториш тези движения върху пениса: кръгови движения от върха, които се понижават до основата на пениса и обратно. Между другото, тази техника за „deep throath” свирка може да бъде доведена до съвършенство, чрез добавяне на звук: звукът „м-м-м“, така ще създадеш вибрации, които партньорът ти със сигурност ще почувства. Разбира се, ти не трябва постоянно да издаваш този свук, защото целият процес, от орално съблазняване, ще се превърне в сесия на хипноза. Ти не се нуждаеш от такъв резултат.
 
Техника „гореща буза“
„Гореща буза“ – един вид пауза за теб в дълбокото гърло. Но тази техника е просто приказка за партньора! Вече стана ясно, че главичката на пениса е най-чувствителната зона. От младежките си години мъжете заглеждат порно филми, където актрисите търкат мъжкиа член по вътрешната страна на бузата – визуално изглежда много готино. Първо, защото човек се чувства господар на положението, но в действителност цялата власт в този момент е във вашите ръце. На второ място, с помощта на тази техника стимулира главата.
 
Използвай асистент
Не, ние не препоръчваме да поканиш трети човек, но използването на аксесоари е нещо добро! Вибриращи играчки е напълно възможно да се съчетаят с дълбок минет, те ще добавят тръпка и за вас двамата. Просто прикрепи включена играчката към гърлото си, когато мъжкия член е в тебе или към бузата, в случай на „гореща бузата.“
08.05.2016, 16:15 часа
5851 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha