Учените доказаха! Кое е най-привлекателното нещо в един мъж?

Учените доказаха! Кое е най-привлекателното нещо в един мъж? Широко разпространено е схващането, че жените харесват най-много мъже с мускули, които знаят как да ги разсмиват. Да, това си е един голям бонус, но специално проучване доказва, че жените всъщност си падат по добри и милосърдни мъже, които обичат да правят добри дела.
Дами и господа, алтруизмът е най-предпочитаното мъжко качество от повечето жени!
Изследователите са попитали неомъжени канадци за това колко често правят добри дела, помагат и даряват на различни организации. След това ги попитали за факти от личния им живот и се оказало, че онези, които били по-мили и грижовни, се радвали на по-добър любовен и сексуален живот.
На дамите в изследването били раздадени снимки на мъже в различни житейски ситуации и повечето харесали мъжете, които помагат или вършат нещо добро на своите кадри. Те споделили, че ще изберат за свой сериозен партньор някой с добро сърце, но ако става въпрос за еднократен флирт, ще предпочетата добрия външен вид.
Проучването показва, че жените виждат в алтруистичните мъже потенциал за добър съпруг и добър баща и смятат, че те са подходящи за дълги и сериозни връзки.
26.08.2016, 13:04 часа
1295 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha