Адска буря във Видин! Дървета премазаха 4 коли

Адска буря във Видин! Дървета премазаха 4 коли 4 коли са били премазани от дървета след адската буря във Видин вчера, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Екипи на районната дирекция за пожарна безопасност и защита на населението са оказване на техническа помощ при отстраняването на клоните от автомобилите. Друго дърво пък се стоварило на шосето и блокирало трафика на улица „Бдин“ в крайдунавския град. Спасителите отстранили и него.
Както BulNews.bg съобщи, проливен дъжд и силен вятър парализираха Видин вчера следобед. Беше свикан и областният щаб за защита при бедствия към общината.
Най-много сигнали – над 30 на брой, имало за паднали дървета и наводнени мазета, съобщиха от „Пожарна безопасност и защита на населението“. Повече са подадените сигнали от ж.к. „Христо Ботев“, „Химик“, част от „Строител“, кв. „Калето“. Съобщава се също за преплитане на проводници и искрене на няколко места в града.
В село Антимово паднал орех е прекъснал електрически жици. На ул. „Бдин“ са установени два случая с паднали дървета върху автомобили. Отводняване се е наложило в амбулатория „Медикус“, сградите на Държавния куклен театър и филиала „Щастливо детство“ към детска градина „Зорница“. След пороя е било затруднено движението на автомобили на някои места в града, има две леки пътно-транспортни произшествия. Навсякъде с общите усилия на отговорните институции щетите се отстраняват.
20.09.2016, 09:42 часа
964 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha