Тежка катастрофа между Монтана и Видин, има ранени хора

Тежка катастрофа между Монтана и Видин, има ранени хора Две момчета на възраст 26 г. и 19 г. от село Смоляновци са пострадали при катастрофата на път I-1 Монтана-Видин в района на Горна Вереница, съобщиха от областната дирекция на полицията в Монтана. Момчетата са откарани в болница със средни телесни повреди. Те са пътували в лек автомобил "Ауди А3" с монтанска регистрация, който се е движел в посока Монтана, в който са се возили общо 4 момчета. Автомобилът е поднесъл на завой и се е ударил в движещ се насрещно ТИР, зад който се е движил още един ТИР. От единия камион се е разляла 300 кг нафта. На място са изпратени две линейки и три автомобила на пожарната, които да разчистят пътното платно.
Същевременно по пътя е минал и автовоз, който след като е видял катастрофата е намалил, но е отишъл в канавката. Превозното средство не е било натоварено. Няма други пострадали, екипи на пожарната ще изтеглят автовоза.
Временно бе ограничено движението по едната лента на път I-1 Монтана-Видин в района на Горна Вереница, но преди минути то беше възстановено.
24.10.2016, 19:17 часа
6438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha