Извънредно! Има прегазен човек край Враца, мъртъв е

Извънредно! Има прегазен човек край Враца, мъртъв е Тежък инцидент със загинал човек е станал късно снощи край Враца, научи първо информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „БМВ 320 D“ с врачанска регистрация е прегазил 65-годишен велосипедист на пътя за Оряхово, малко преди кръговото на обхода на областния град.
Автомобилът е бил управляван от 22-годишния Джеймс Минчев, който видял, че мъжът с велосипеда криволичи встрани от пътя, но не очаквал той да тръгне да пресича пътното платно в посока кошарите край града.  Допълнително ситуацията била утежнена, тъй като участъкът е неосветен, а и мантинелата е прерязана и не би трябвало там да се движат хора.
За съжаление мъжът започнал силно да се клатушка и излязал внезапно на шосето. Шофьорът направил всичко възможно да избегне сблъсъка с велосипедиста, но колата го помела странично и той загинал на място. Свидетели на катастрофата разказаха, че починалият ром силно миришел на алкохол, което е и вероятната причина да се движи на зиг-заг.
Пристигналите полицаи проверили с дрегер шофьора, като пробата е била отрицателна.
Водачът на автомобила е от Враца, но работи в Англия. Тези дни пристигнал да си оправи някакви документи и за нещастие се случил този инцидент. Ужасът от катастрофата преживяла и приятелката му, която била с него в колата. 21-годишното момиче е леко ранено, прегледано е в спешния център и е освободена за домашно лечение. От полицията във Враца официално съобщиха, че причините за инцидента са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.
Публикуваните снимки са направени от свидетели на катастрофата и не са с добро качество, за което се извиняваме на нашите читатели.
27.10.2016, 10:03 часа
12028 1
Коментари

Д.Савчев

28.05.2017, 18:30 часа
Ако е онова пиянде-на няколко пъти го засичам да кара на зиг-заг по шосето.Последния път/преди десетина дни/ едва не го блъснах ....беше към 20.00ч. Жалко за шофьора,сега нашето "правосъдие" ще му съсипе живота.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha