Светът се побърка! Батман тръгна на лов за клоуните убийци на Острова

Светът се побърка! Батман тръгна на лов за клоуните убийци на Острова Масовата истерия, която включва клоуни-убийци, които обикалят улиците и плашат хората, се роди в САЩ, но вече е ежедневие и на Стария континент. Манията всява страх и ужас сред възрастните и отваря много работа на полицията. Големите жертви обаче са децата, които изпадат в ужас при мисълта за клоун с моторна резачка и бухалка, който ги чака на улицата.
Всички деца в Обединеното кралство вече могат да спят спокойно, защото имат сигурен защитник. Самият Батман тръгна по улиците на лов за клоуни и обеща да ги вкара бързо зад решетките, пише в. "Дейли стар".
Разбира се, няма нищо свръхестествено, зад маската на Човека прилеп е 47-годишният Гари Бедфорд от Къмбрия, който в часовете, когато не преследва клоуни работи като мениджър в строителството. 
Гари е сформирал екип от 12 души и дори е открил специална телефонна линия, на която деца могат да му звънят за помощ. Мъжът разполага с костюм на супергероя, няма Батмобил, но бързо посещава адреси и помага при нужда
"Казвам на хлапетата, че щом мога да победя Жокера, Пингвина и Бейн разни смешни клоуни не са никакъв проблем за мен", споделя Бедфорд. Всички са доволни от новата служба на Гари, а малчуганите вече спят много по-спокойно, разказват техните доволни родители. 
27.10.2016, 15:50 часа
802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha