Пуснаха на търг етаж от къща в един от най-добрите квартали във Враца

Пуснаха на търг етаж от къща в един от най-добрите квартали във Враца Частен съдебен изпълнител обяви на търг етаж от къща в един от най-добрите квартали на Враца – Игрис махала, научи BulNews.bg.
Това е втората публична продан на имота на Тони и Надка Георгиеви, които имат задължение към банкова институция. Жилището е с площ 94.52 кв.м. и се намира на четвъртия етаж в сграда на ул. „Войнишка“ №15.
Най-вероятно ще има много мераклии, желаещи да се сдобият с имота. Кварталът е един от най-спокойните в града, като в същото време се намира само на 2 минути от центъра. Шансът обаче някой от жителите да се откаже от жилището си е почти минимален. Сега щастието може да се усмихне на някой късметлия.
Процедурата се провежда от 29 октомври до 29 ноември в районния съд във Враца. Пазарната оценка на имота е 55 100 лева, а началната цена, от която започва наддаването, е 33 060 лева. Търгът ще се проведе на 30 ноември от 13.30 часа в присъствието на явилите се мераклии да станат горди притежатели на етаж от къща.    
28.10.2016, 08:22 часа
5850 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha