Стартира операция "Плюшено мече"

Стартира операция "Плюшено мече" Коледната кампания за даряване на подаръци Операция "Плюшено мече" започна в началото на ноември за девета поредна година.
"Тази година, както всички останали години, ще зарадваме деца от институции- деца, лишени от родителска грижа, деца в риск и деца, които имат увреждания с коледни подаръци по тяхно желание, като тази година работим вече през нашия нов уебсайт, където наши дарители ще могат да намерят списъците с децата и да станат дарители на дете по тяхно желание... Тази година различното е, че няма да публикуваме списъци във Фейсбук, те ще се публикуват в уеб сайта. Започваме и менторска програма, за която набираме средства и търсим сериозни партньори като големи фирми и корпорации", обясни Михаела Стойкова, главен координатор на инициативата.
Програмата ще даде възможност на 10 деца в неравностойно положение да развият скрити таланти, обясни Стойкова.
Област Враца също се включва активно в коледната кампания за девета година, каза Светлана Борисова, координатор на oперация "Плюшено мече" за региона.
"Тези инициативи на Операция "Плюшено мече" не са свързани само с Коледа. През април месец, по време на великденските празници направихме една инициатива с боядисване на яйца в домовете, където направихме един много щастлив празник за децата... Имаме вече доста голям интерес", каза Борисова.
Координатор на инициативата в област Видин няма тази година. Желаещите да се заемат с тази задача могат да се свържат с организаторите на новия сайт на кампанията. 
07.11.2016, 15:14 часа
1181 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha