Празниците в Монтана започват с коледни светлини и ледена пързалка

Празниците в Монтана започват с коледни светлини и ледена пързалка Традиционната церемония по запалване светлините на коледната елха ще се състои днес в Монтана. Празничната програма на oбединен детски комплекс “Ние, врабчетата” ще започне в 16.15 ч. на пл. “Жеравица”. Освен изненадващото пристигане на Дядо Коледа и Снежанка и обновената украса на елхата ще зарадва малчуганите.
Ледена пързалка, разположена на площ от около 400 квадратни метра, откриват за празника на града днес, информира кметът Златко Живков.
"По подобие на редица други градове, на столицата и други европейски градове, това е нещо, което може да бъде използвано, от всички млади хора на Монтана, децата от училищата и детските градини, ще има специален график и за тях."
Съоръжението за спорт на открито ще бъде осветено и отворено заедно със запалването на светлините на коледната елха, в непосредствена близост до него. Ледената пързалка е част от атракциите, посветени на Коледа и Нова година, и по повод 125 години от обявяването на градския статут на Монтана.
01.12.2016, 11:21 часа
6563 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha