Синът на сръбски политик изнасилен от 8 мъже

Синът на сръбски политик изнасилен от 8 мъже Голяма акция за задържане на дилъри започна в Сърбия, след като преди 2 дни стана ясно, че син на известен политик е бил сексуално малтретиран от 8 мъже. Насилниците са разпространявали екстази и опиати, които замайвали жертвата, за да бъде изнасилена, съобщи сръбският вестник „Куриер".
Миналата седмица е арестувана друга група, заподозряна за продажба на синтетична дрога, с помощта на която се предполага, че е изнасилен синът на известния политик в западната си съседка.
18-годишното момче е нападнато от осем мъже, като се предполага, че всички индивидуално са имали сексуален контакт с него, който не е бил на доброволна основа. По време на изнасилването момчето е било под въздействието на наркотици.
Нападателите разбили профила му в социалните мрежи и продължили да го заплашват, за да не ги издаде. Те опитали дори извлекат и материална полза от младежа, но той казал на баща си, който веднага подал сигнал в полицията.
В крайна сметка групата, която е била арестувана миналата седмица, за разпространение на наркотици, няма никаква връзка с изнасилването и все още се търсят нападателите. В момента обаче се проучва дали задържаните не са продали наркотиците, която са ползвали мъжете, изнасилили момчето. 
02.12.2016, 13:33 часа
987 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha