Само в BulNews! Полицията арестува педофила от Лехчево /снимка/

Само в BulNews! Полицията арестува педофила от Лехчево /снимка/ Педофилът, опитал да изнасили дете в Монтанско е задържан, научи агенция BulNews.
Припомняме, че полицията издирваше 53-годишния Венелин Методиев от Лехчево  заради блудствени действия с момиче на 13 години. За случая, който е от преди седмица, писа отново единствено медията ни вчера.

Ексклузивно в BulNews! Издирват педофил за блудство и опит за изнасилване на дете в Монтанско, вижте кой е той /снимка/

Вчера следобед служители на районното управление в Монтана са задържали в дома му в Лехчево Вени Педофила, както е известен сред съселяните си извергът. Венелин Методиев е заподозрян в извършването на престъплението, като с полицейска заповед му е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР, уточняват от полицията в областния град. 
Според информация, с която разполагаме, след като бил приведен в ареста, здравословното му състояние се влошило. Запознати споделят, че педофилът има стендове на сърцето, страда от диабет и вдигнал кръвно. Въпреки че се чувствал зле, той все пак имал сили и желание да си щракне селфи от ареста, а медията ни разполага със снимката.
Близки до мъжа споделят, че той живее и работи в Чехия, откъдето скоро се прибрал и отново започнал да напада местните непълнолетни момичета.
След изтичането на 24-те часа, прокуратурата ще поиска мярка за неотклонение - парична гаранция. 
27.03.2024, 09:18 часа
8573 2
Коментари

Хаха

27.03.2024, 10:09 часа
Емил овчаров ще го оправи :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha