По какво и по какви жени всъщност си падат мъжете?

По какво и по какви жени всъщност си падат мъжете? Все се още има жени, които си мислят, че повечето мъже си падат само по кучки, блондинки и дъъъълги нокти. Дори това да е било вярно преди години, в днешно време представителите на силния пол имат други разбирания за красотата. Виж кои са най-често срещаните митове за нещата, които мъжете харесват у жените и за нещата, които искат в любовта:
 
Падат си по кучки – красивите кучки определено привличат вниманието на мъжете, но това не означава, че те искат да имат такава жена в дома си. Затова не се притеснявай от този тип жени и не се състезавай с тях. Мъжете искат да прекарват времето си със стойности жени, а не с кучки, които обикновено са атрактивни, но няма какво да си кажеш с тях.
 
Харесват блондинки – да, наистина има мъже, които предпочитат този тип жени, но това не означава, че всички представители на силния пол залитат по тях. Затова, ако нямаш руса коса, не се притеснявай, че трудно ще си хванеш гадже. За всеки влак си има пътници, а пътниците за русите момичета не са повече.
 
Мъжете никога не плачат – едно време може би наистина повечето мъже са сдържали сълзите си, но в днешно време всъщност не е срамно един мъж да изрази емоциите си със сълзи. И мачовците знаят това, затова плачат, когато имат нужда, а някои дори използват сълзите като метод за свалка.
 
Харесват огромните гърди – едно е да имаш големи гърди по природа, а друго е да прекаляваш с подплънките и огромните деколтета. Мъжете може да се заглеждаш по жени с големи гърди, но това не означава, че не биха се влюбили в момиче с по-скромен бюст.
 
Любовта на мъжа минава през стомаха – представителите на силния пол определено обичат да хапват вкусни храни, но в днешно време има толкова много места, откъдето може човек да си поръча вкусно хапване, че това твърдение вече няма такава сила. Така че не е нужно да се записваш на готварски курсове, ако не ти идва отвътре да готвиш. Дори един прост омлет ще го спечели, ако е приготвен с много любов.
 
Харесват дълги нокти – истината е, че голяма част от мъжете всъщност се плашат при вида на дълги кървавочервени нокти. Те предпочитат естествения маникюр.
 
Интересуват се само от собствения си оргазъм – има егоисти в леглото, но те не са чак толкова много. Често мъжете свършват първи по време на секс заради тяхната физиология. Представителите на силния пол са наясно с това и повечето се съобразяват с половинката си.
 
Искат и мислят само за секс – това всъщност не е вярно. Също така е интересен фактът, че над 90% от мъжете всъщност идеализират любовта и смятат, че тя може да продължи цял живот. Колкото и странно да звучи, мъжете са по-романтични от жените.
06.12.2016, 15:15 часа
1844 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha