Врачанка съди Калин Каменов за дискриминация

Врачанка съди Калин Каменов за дискриминация Врачанка е завела дело за дискриминация срещу разпореждане на кмета Калин Каменов, научи BulNews.bg. Жалбата е подадена до административния съд в града и е била разгледана преди дни.
Н.С. се жалва, че се чувства дискриминирана от забраната за гражданите да ползват главния вход на общината за достъп до стола за диетично хранене в сутерена на сградата. Оказва се, че кметът е разпоредил жителите на Враца да могат да ползват главния вход след 12.30 часа. Н.С. пояснява, че в същото време чиновниците от общината не са ограничени и по всяко време могат да го посещават.
„Освен това за децата на чиновниците е изградена детска градина с общински средства от бюджета от другата страна на сградата на общината“, допълва врачанката.
Жената поискала от магистратите установяване на нарушенията и осъждане на общината и кмета да преустановят порочната практика и да възстановят старото положение, както и да се въздържат в бъдеще от по-нататъшни дискриминационни действия.
След като разгледали жалбата на Н.С. магистратите препратили документите по компетентност в районния съд, който да реши дали тя наистина е дискриминирана.
 
22.12.2016, 08:40 часа
5553 11
Коментари

ухаа

28.05.2017, 18:30 часа
до комунетата надигат главици 22.12.2016, 23:20 часа-май здраво лижеш нечий кметски задник. да питам ти за 1 год. усети ли че тук има кмет? усетил си с езика ти и няколкото дупелизци , но гражданите на този град -не . ааа усетиха и децата в детските градини където им чете приказки . усети ли водния цикъл да работи , че и качествено . усети ли как се чисти снега мин. година. усети ли и помниш ли колко пъти пада в някоя дупка в някоя тъъмна улица. усети ли как плащаш данъци и тичаш по сервизи да плащаш. усети ли как плащаш данъци а кофите за боклук преливат. усети ли пепелта която дишаш/не е от метличинитена метящите улиците/нема такова животно в 21в/ , усети ли какрепатрираяия автомобил ти вдига колата/опаа твоята нема че лижеш задник/ , ооо то няма и такъв автомобил. усети ли какво става в спорта-неее ти си зает да лижеш, то си е спорт, но усещаш като идеш в парка , усещаш като можеш да стигнеш по асфалт до болницата, усети как хижата стана красива и има алея , усети ли как се ремонтира стадиона въпреки хората които активно пречеха , лижейки задник не чу ли как не се даваше пътя до леденика да се ремонтира, как не се дадоха пари да се довърши стадиона , усети ли как заради това че кмета не е наш ул. кънчев я асфалтират 6 години , по м/у лизането може да си усетил

Олееле- малееле

28.05.2017, 18:30 часа
А ти не си годен да се отървеш от твоята дебелогъза женица! Що тогава поучаваш ГЕРБ какво да прави?

олееле

28.05.2017, 18:30 часа
Владо Мастиката пак се е нарязал и пише глупости, без протекцията на простия коколан той ще яде дедовия, това момче като се напие и не поучава! От 10 години е в общината и още незнае от къде изгрява слънцето, благодарение на тънкогъзата си женица изкарва по некой лев от слугинаж! Герб могат да се отърват поне от алкохолиците си!

г-н Иванов

28.05.2017, 18:30 часа
Уважаеми г-н Иванов, всеки средно интелигентен човек може да направи лесна справка за съотношението между членския ни внос в ЕС и получените суми по различните безвъзмездни програми, по които РБ е получила средства от ЕС! Ще се уверите, че получените помощи са поне 10/десетократно/ повече от вноските ни! Така че, г-н Иванов тези пари не са наши или ваши, а на ЕС и се формират от вноските на богатите страни, членки на ЕС! Или сте заблуден или тролите във форума по един комичен начин!

Иванов

28.05.2017, 18:30 часа
" Парите от ЕС " са НАШИ пари,господа ? Ежегодно ние внасяме в европейската обща каса около 800 милиона лв. членски вноОт този членски внос и от членския внос на всички останали държави-членки се образува бюджеда на съюза,който след това се разп ределя по държави.ЕС не създава свои пари,няма свое производство на стоки и услуги,за да продава и да събира пари от продажбите.Бюджета,от който идват различни субсидии,така любими на Бойко,са единствено и само от членския внос.Съююза има и собствена банка-Европейската банка за развитие,но тя не дава пари за субсидии.Тя дава заеми с лихва на отделните държави и тези заеми се връщат след това.

комунетата надигат главици

28.05.2017, 18:30 часа
Вместо да пише по темата един бивш некадърен и изгонен общинар пак пише глупотевини под различни имена и с различен шрифт! Въпросите за разорания град трябва да ги задаваш към бившия кмет, който е много "независим", и който за пълен мандат потроши града! След 1 година кметуване смяташ ли, че новият кмет може с вълшебна пръчица да оправи бакиите на стария? Тези простотии за К. Каменов ще ги говориш след края на мандата му! Тогава ще се види какво е свършил! Ах, тези комунета! Ах, тези безродници!

КУКУРУКУ

28.05.2017, 18:30 часа
Всички врачани сме подложени на дискриминацията от присъствието на това недоразумение,дадено ни от Боко тиквата ! Заща обаче продължаваме да го търпим?! По-рано си имахме Краса,сега пък Мария,но разлика никаква!

враца няма кмет

28.05.2017, 18:30 часа
какво направи за този град освен да си вдигне заплатата, да си назначи некадърни но пратийни идиоти,забавачница, да градат фирмите с които с ключва договори . един опит направи и се осра /репатриращия автомобил/

ДА

28.05.2017, 18:30 часа
дo- anonimen -КАТО ДЕТСКАТА ГРАДИНА Е С ПАРИ ОТ ЕВРОПА,ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВЯТ И ГЕЙ КЛУБ , ПУБЛИЧЕН ДОМ , ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ И ИЗДРЪЖКАТА НА ТАЗИ ГРАДИНА ЩЕ Е С ПАРИ ОТ ЕВРОПА..?-АЙДЕ НЕ СМЕ ТАКИВА БАЛЪЦИ. И ДРУГО , ЗНАЧИ ПАРИ ЗА ОБЛАГИ ИМА ОТ ЕВРОПА А НЯМА ЗА ДЕЙНОСТИ КОИТО ЩРЕ ДОПРИНЕСЪТ ЗА ПО ДОБРИЯ ЖИВОТ В ТОЗИ РАЗРУШЕН ГРАД, НИМА ЗА 1 ГОДИНА НЕ СЕ НАМЕРИ ЛЕВ ЗА НЕЩО ПОДОБНО? ЗАЩО ВСИЧКО С КОЕТО СЕ ЗАХВАНА КОКОРЧО ТЪНЕ В РАЗРУХА , ЗАЩО АСФАЛТИРАНИТЕ УЛИЦИ МИН. ГОДИНА СЕГА ГИ КОПАЯТ И ЗАМИНАВАТ , ЗАЩО РАЗОРА ГРАДА И ГО ОСТАВИ В РОВОВЕ, ЗАЩО ГРАДА Е ТЪМЕН И МРАЧЕН , ЗАЩО Е КАЛЕН И ПРАШЕН , ЗАЩО НЕЩО НЕ СЕ НАПРАВИ ЗА ДЕЦАТА/ОСВЕН БОГОПОМАЗАНИТЕ/ , КЪДЕ Е ДЮШ НА БОТЕВ , КЪДЕ СА НОВИТЕ ИГРИЩА , КЪДЕ Е ИЗКУСВЕНОТО ИГРИЩЕ, КЪДЕ СА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА СПОРТ, КЪДЕ И КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СЕ СЛОЖИ ПЪТНА МАРКИРОВКА В ГРАДА, КЪДЕ ОТИДЕ ОПТИМИЗИРАНЕТО НА РАЗХОДИТЕ/ МАЙ ОТИДОХА ЗА КВАРТИРИ НА СЪВЕТНИЦИТЕ/ ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ТОЗИ ГРАД И ПРИ ВСЕ ЧЕ ТИКВАТА ГО НАЗНАЧИ УЖ ДА ДОЙДЕ НЕКОЙ ЛЕВ В ГРАДА, МАЙ ИДВА И ЗАМИНАВА В НЕЧИЙ С/КИ

Anonimen

28.05.2017, 18:30 часа
Детската градина е с пари от Европа, не от бюджета, аман от разбирачи....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha