Нели все още чака коледното си чудо! Помогнете!

Нели все още чака коледното си чудо! Помогнете! Продължава набирането на средства за лечението на учителката от Враца Нели Рачева, която се бори с рак на гърдата, научи BulNews.bg. Само след седмица тя трябва да замине за Турция за вливка животоспасяваща химиотерапия, като необходимата сума вече е непосилна за нея и семейството й. 
Вижте какво пишат нейни близки, които са се нагърбили с тежката задача да съберат парите, за да има Нели шанс за живот:
"Ето я прекрасната и борбена Нели, снимана току що, от вкъщи. Отпаднала е след операцията, която претърпя по спешност миналата седмица в болница Токуда в София, но тя е боец и продължава напред в борбата си с кованата диагноза.
В болницата я приеха неочаквано за самата нея, тъй като в следствие на диагнозата й, направи белодробен плеврален излив и се наложи по спешност да бъде приета за операция.
Сега очаква резултата от биопсията и се възстановява вкъщи. Вярата и расте с всеки изминал ден, като вижда, че хората я подкрепят материално и морално. На 27 декември Нели, придружавана от родителите си, ще замине за Турция, в ACIBADEM ATAKENT HOSPITAL, Истанбул, където ще и бъде направена трета поред вливка, изследвания и всичко необходимо, в зависимост от усложненията, които настъпиха. За сега, благодарение на добри хора, близки и познати, сумата за тази вливка е почти събрана, но след 28 дни предстои следващата четвърта подред, за която са необходими нови 5 хиляди лева. Моля ви, нека се обединим и за предстоящия един месец, да съберем сумата за следващата вливка! Лечението не трябва да се прекъсва, защото последствията са много тежки", пишат близките на Нели. 
Нека в навечерието на най-светлия празник в годината - Рождество Христово, покажем, че сме хора и дарим една млада жена с най-голямото чудо - това на живота! 
Дарителска сметка: СИБАНК ЕАД
Разплащателна BGN: BG11BUIB98881048471601
Международен банков идентификационен код: BUIBBGSF
Титуляр: Недялка Цветанова Рачева

 
23.12.2016, 12:09 часа
8171 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha