Прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу Ценко Чоков

Прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу Ценко Чоков Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Ценко Чоков и седмината участници в ръководената от него организирана престъпна група, съобщиха от пресцентъра на Специализираната апелативна прокуратура.
Срещу Ценко Чоков са повдигнати 5 обвинения – като ръководител на организирана престъпна група, за лихварство, отвличане, побой с нанасяне на телесни повреди, палежи. На Мартин Чоков (син на Ценко Чоков) също са повдигнати обвинения за участие в ОПГ, лихварство, отвличане и побой. Освен това, той е привлечен и за принуда, както и за заплаха със смърт.
Обвинения за участие в групата са повдигнати на Иван Тодораков, Димитър Каменов, Иван П. Тодораков, Касъм Касъмов и Васил Филиповски. Част от тях са привлечени като участници в конкретни престъпления на групата.
В хода на досъдебното производство са събрани 38 тома материали.
Обвинителната теза на прокуратурата е подкрепена от заключенията на множество експертизи, както и от събраните по делото доказателства.
Обвинителният акт бе внесен веднага след приключване на процедурата по поисканото изменение на наложената на Ценко и Мартин Чокови мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Днес Апелативният специализиран наказателен съд потвърди мярката и остави в ареста двамата обвиняеми.
17.01.2017, 16:44 часа
4438 2
Коментари

Тото

28.05.2017, 18:30 часа
Ко стана ва, деаба изимет деаба. мислеа са за недосегаеми..... а сеги са праат на болни.... деаба и цифките деаба....глейти посерковци , а на кви мъже са правеа....

spas

28.05.2017, 18:30 часа
ha ha ha tam im e mestoto
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha