Безобразие! Съсипаха украса за хиляди по нареждане на Калин Каменов

Безобразие! Съсипаха украса за хиляди по нареждане на Калин Каменов За поредното безобразие във Враца сигнализира в BulNews.bg потресен гражданин. Вчера служители на звеното „Улично осветление“ към община Враца съсипали коледната и новогодишна украса, която бе наредена на площад „Христо Ботев“.
„Тази украса струва хиляди левове, а се съсипва и чупи, защото е замръзнала от студеното време. Точно сега ли намери кметът да нарежда да бъде махната и изпочупена? Явно всичко друго в града ни е идеално, за да се стигне до там, че именно в студовете да се разваля украсата. Действията, които се извършват в момента на площада, са едно голямо безумие“, коментира врачанинът.
Наша проверка установи, че в действителност екип на улично осветление разглобил цялата украса и я прибрал за другата година. Лампичките, клонките и дървената конструкция обаче бяха видимо замръзнали и при опит да се разделят се чупят. Трудно се разглобява и дървената арка при входа за атракциите на площада. Опитите на работниците да ги разделят една от друга бяха доста трудоемки, а по земята оставаха парчета трески, които буквално са залепнали с лед към плочките на площада.
Попитахме работниците от кой е дошло нареждането да се разглобява и прибира украсата при днешните минусови температури и непрекъснат снеговалеж, а те заявиха, че заповедта идва от кмета Калин Каменов. Явно граноначалникът не знае, че пластмасата е замръзнала от ниските температури и ако бъде огъната ще се счупи, както и че времето определено не е най-подходящо за подобни действия.  
Минаващите по площада хора оставаха изумени от гледката на измръзналите служители на кмета и съсипаната украса.
19.01.2017, 08:20 часа
7770 3
Коментари

Да РАЗБИВАЧА

28.05.2017, 18:30 часа
Кмета не е виновен тия идиоти без никой да ги кара са на студа защото му се натягат?!! Кмета никога за нищо не е виновен, виновни са други /тия дето го доведоха/той може да гледа умно и да върши умни неща! Покажи тая заповед, ако я има, ще направя челна стойка пред читалището в 17 часа! Ако не я покажеш ти си шушомигата която пише възхвали в Умно село през работно време/един от многото контрольори/

Разбирач

28.05.2017, 18:30 часа
Заповедта е да се прибере украсата до определена дата, а не на юруш в най-големият студ. Ама нали трябва да се плюе кмета.

тъпо парче

28.05.2017, 18:30 часа
Това са заповеди от чавек, който през живота си не е построил и курник! Колко деца са били в неговото положение изоставени! Някой от тях с труд и пот са преуспяли! Но този тук е готованец хванал се е за партията и стиска здраво, защото ако не се държи ще падне здраво!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha