Униформени заловиха пиян шофьор по време на полицейска акция

Униформени заловиха пиян шофьор по време на полицейска акция От 19 часа на 21 януари до 3 часа на 22 януари в Мездра и селата Дърманци, Ребърково, Люти Брод, Зверино, Елисейна, Оселна, Игнатица, Долна Кремена и Горна Кремена, е била проведена специализирана полицейска операция. Целта на акцията е била противодействие на битовата престъпност, повишаване ефективността и засилване на превенцията, контрола и противодействието на престъпността, противодействие на кражбите по линия на "Селскостопанска продукция и животни", охрана на обществения ред и безопасност на движението на територията на РУ-Мездра.
По време на акцията са били проверени 19 човека, 7 МПС, 1 ЛПИ и 3 човека изтърпяващи "Домашен арест". 
Ченгетата хванали шофьор с над 1.2 промила в Зверино. Това бил 25-годишния И.И. от съседното село Игнатица, който бил подкарал "БМВ"-то си почерпен. Той бил задържан за срок до 24 часа в полицията в Мездра и получил 2 акта по Закона за движение по пътищата. По случая е било образувано бързо производство.
22.01.2017, 11:05 часа
3172 2
Коментари

запознат

28.05.2017, 18:30 часа
само на собствениците на МПС се свалят номерата "Да се знае" :)

Градски

28.05.2017, 18:30 часа
И, кво стана с новите моменти в Закона за движение по пътищата- защо на пияницата не са му свалени табелите, а е минал с акт???! Приказки, приказки..., а КАТ си я кара по старому!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha