Зов за помощ! Нели се нуждае от вашата подкрепа

Зов за помощ! Нели се нуждае от вашата подкрепа Продължава набирането на средства за лечението на учителката от Враца Нели Рачева, която се бори с рак на гърдата, научи BulNews.bg. Младата жена все още се нуждае от помощта на съгражданите си.
Вчера е направена поредната вливка животоспасяваща химиотерапия в болницата в Истанбул. Лечението обаче все още не е приключило. На 2 февруари трябва да бъде извършена поредната процедура. Необходимата за лечението сума вече е непосилна за Нели и семейството й. 
До момента с усилията на добросърдечни хора Нели успя да направи първите няколко вливки. След последната терапия обаче сумата по дарителската банкова сметка е едва 492 лева. За следващите няколко дни трябва да се съберат близо 6 000 лева, за да има Нели шанс за живот.
„Нели е красива, смела и вярваща, че ще победим всички заедно коварната болест! Не спирайте да я подкрепяте! Благодарим Ви! Признателни сме и знаем, че ако ви няма Вас и Вашата безценна помощ, Нели няма да се лекува, защото за съжаление, здравето в България се оказва лукс и не е за всеки, защото държавата абдикира от хората си!“, пишат близките на Нели в социалната мрежа.
27.01.2017, 11:27 часа
7362 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha