Областният управител на Монтана Ивайло Петров публично хвърли оставка

Областният управител на Монтана Ивайло Петров публично хвърли оставка Действащият губернатор на Монтана Ивайло Петров заяви, че смята още утре да подаде оставка. „Нямам вяра на това правителство и този премиер. Не искам следващата сряда да бъда освободен по недостоен начин. Още утре ще подам оставка. Ще остана на поста си до смяната ми от служебното правителство”, каза той. Бомбата бе хвърлена на брифинг в централата на ГЕРБ. Където извънредно изявление дадоха изявление вече бивши областни управители, освободени от служебния кабинет на Герджиков. 
Припомняме, че вчера бе решено от правителството да бъдат сменени управителите на областите Стара Загора, Смолян, Пазарджик, Плевен, Перник, Видин, Габрово. Причината е, че през последната седмицата те са пратили молби за отпуска, тъй като искат да участват в предстоящата предизборна кампания. Според служебния кабинет това би поставило под съмнение честността на изборите и затова се наложило смяната им. Миналата седмица пък на редовното заседание на Министерски съвет бяха сменени 13 областни управители, сред които и този на Враца. 
16.02.2017, 15:29 часа
4301 1
Коментари

Монтана

28.05.2017, 18:30 часа
Господин Петров е един от най-честните, достойни, справедливи и морални хора, които познавам. Найистина най-разумното би било той сам да си тръгне и да не позволи на някой да се опита да очерни името и работата му. Постъпката му е доказателство за горните ми думи. Изключителен човек!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha