Дават близо 50 бона за улично осветление във Враца

Дават близо 50 бона за улично осветление във Враца Община Враца обяви публична поръчка за улично осветление на територията на общината, научи BulNews.bg.
Обществената поръчка включва доставка на материали за превантивно и аварийно поддържане на съществуващото улично и парково осветление. Общата прогнозна стойност е 41 666.66 лева без ДДС.
Реалните дейности ще стартират едва след като кметският екип избере изпълнител, а крайният срок за подаването на документите за участие в обществената поръчка е 27 февруари.
За изпълнител на дейностите ще бъде избран кандидатът, подал оферта с най-ниска цена. Основното изискване към участниците в процедурата е през последните три години да са изпълнили доставка с предмет и обем сходни или идентични с предмета на обществената поръчка. В условията за кандидатстване е заложено и предложената цена да не надвишава максимално допустимата стойност, като участникът, предложил по-висока цена, ще бъде отстранен от класирането.
Проблемът с уличното осветление на територията е от години. Въпреки многократните сигнали от страна на кметовете на останалите населени места в общината до реално решаване на проблема така и не се стигна.
22.02.2017, 08:20 часа
1358 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha