Кръв на пътя! Два трупа на животни за ден в Монтанско

Кръв на пътя! Два трупа на животни за ден в Монтанско Две животни – кон и сръндак, са били блъснати през вчерашния ден по пътищата в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Единият инцидент е станал към 16.30 на третокласен път на територията на община Вършец. 46-годишен жител на курортното градче с инициали Ц.Е. със служебно "Рено Меган" помел внезапно излязъл на пътното платно сръндак. Животното било убито от жестокия удар, а колата била със значителни материални щети.
Произшествието е посетено от служители на реда от Вършец, екип на пътна полиция и служители на дирекция „Горско стопанство“ - Берковица. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Издаден му е протокол за реализираното ПТП, а горските взели трупа на сръндака.
Същия ден на околовръстния път на Монтана било блъснато и убито още едно животно. Малко след 19 часа товарен автомобил помел кон. Два екипа на сектор „Спасително-оперативни дейности” отстранявали трупа от пътното платно. 
09.03.2017, 10:19 часа
5534 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha