Рекорден интерес към Монтана Open 2017

Рекорден интерес към Монтана Open 2017 Рекорден брой детски двойки се очаква да вземат участие в ХІІ турнир по спортни танци – Монтана Open 2017. До момента са регистрирани участници от над 150 отбора от цялата страна. Това съобщи Веселин Ковачев - старши треньор на КСТ “ОГОСТА данс”, който е организатор на престижното състезание. То е част от Държавния спортен календар на Българската федерация по спортни танци. Турнирът ще започне с надпревара при най-малките на в 11.30 ч. на 18 март 2017 г. в зала “Младост”.
Финалните кръгове и международният турнир са с начало 18,30 ч. Официалната част, както вече е традиция, ще започне с кратка артистична програма. Специален музикален поздрав ще отправи Сара Ангелова. “Повей, повей” на незабравимата Паша Христова ще прозвучи с гласа на младата певица от Враца. Тя е и състезателка на “ОГОСТА данс”.
С интерес се очакват в Монтана гостите от Грузия и Република Словения, които за първи път ще стъпят на дансинга на международния турнир. Отново ще гостуват и редовните участници от Румъния, Гърция, Сърбия. Общо 12 са държавите, които ще се включват в 12-ото издание на оспорваното състезание.
Турнирът се организира от клуб по спортни танци “ОГОСТА данс” в партньорство с общините на област Монтана.
На ротационен принцип всяка година турнирът се открива официално от кмет на една от съставните общини на област Монтана. Тази година честта ще има кметът на община Чипровци Пламен Петков. 
16.03.2017, 09:37 часа
1308 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha