Петър Колев е новият наставник на "Монтана"

Петър Колев е новият наставник на "Монтана" От "Монтана" обявиха името на новия старши треньор на отбора.
Това е 49-годишният Петър Колев. Роденият в Хасково спец ще сложи подписа си под договор за година и половина. Той ще бъде представен днес официално на стадион „Огоста“, като това ще стане непосредствено преди да изведе футболистите за първата им тренировка за новата седмица. Дебютът му ще ше бъде в събота, при гостуването в Морската ни столица Варна на лидера в класирането "Спартак" (13:15 часа, пряко по диема спорт). Колев ще наследи на поста досегашният наставник на монтанци Николай Митов, който се раздели с клуба по взаимно съгласие два дни след изненадващата загуба с 1:3 от "Беласица" (Петрич).
Именно „комитите“ бяха последният отбор, на който Петър Колев бе наставник. Той пое "Беласица" през лятото на м.г., заменяйки на поста бившия нападател на "Монтана" Венци Иванов. От стадион „Цар Самуил“ Колев си тръгна в края на миналата година, като равносметката му бе 4 победи, 4 равни мача и 9 загуби.
През пролетта на 2023 г. бе начело на "Спортист" (6п.-6р.м.-5з.) и успя да изведе тима от Своге до бараж за елита срещу "Берое", загубен с 0:1. Петър Колев бе наставник и на "Берое" (Стара Загора), напусна след нулевото равенство на собствен терен срещу "Монтана" от XXVI кръг на първенството на Първа професионална лига.
23.04.2024, 18:14 часа
666 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha