Възмездие! Дадоха 7 години затвор на изверг, блудствал с малолетна

Възмездие! Дадоха 7 години затвор на изверг, блудствал с малолетна 7 години затвор при първоначален строг режим постановиха магистратите от окръжния съд във Враца за опасен рецидивист, блудствал с малолетна, научи BulNews.bg.
На 15 юли 2015 година Любен Г., който живее във врачанското село Баница се е възползвал брутално с 12-годишна ученичка. Опасният рецидивист бил в село Михайлово, където по данни на държавното обвинение „при условията на опасен рецидив, извършил блудствени действия без съвкупление с момиче, ненавършило 14-годишна възраст“. 38-годишният Любен изтърпял 5-годишно наказание "лишаване от свобода" през 2014 година за тежки умишлени престъпления. Той се запознал с 12-годишната ученичка от село Михайлово, когато пристигнал в селото за погребението на баща си. Тъй като майка му била разстроена след кончината на съпруга си, живеещото в съседство семейство разрешило на дъщеря им да й помага в домакинството и да преспива при вдовицата. Така Любен и момичето често се срещали в къщата на майка му и станали приятели. Той ухажвал малолетното момиче, като дори й подарил мобилен телефон.
В нощта на 14 срещу 15 юли 2015 г. момичето спяло в лятната кухня на майката на обвиняемия, която била обособена от едноетажната къща на жената, използвана за престой от сина й. След като се уверил, че родителите на девойчето останали в село Три кладенци, пияният Любен  я извикал през прозореца. Тя се съгласила  и отишла в къщата, където обвиняемият с цел да възбуди и удовлетвори полово желание извършил блудствени действия без съвкупление с 12-годишното дете. След стореното казал на пострадалата да не споделя на никого за случилото се.
Междувременно след няколко дни обвиняемият се скарал с майка си, която научила за връзката му с малолетното момиче и изразила своето недоволство по този повод. Тя споделила опасенията си с родителите на детето, които настояли тя да разкаже истината. На 22 юли майката на пострадалата алармирала правоохранителните органи и същия ден момичето било освидетелствано.
По време на процеса Любен не се признал за виновен, но събраните доказателства срещу него и свидетелските показания категорично доказали, че е блудствал с ученичката.
От документите по делото става ясно, че мъжът е „извършил анално-полово сношение“ с 12-годишната ученичка, за което е осъден на 7 години лишаване от свобода, които да изтърпи при първоначален строг режим.
Присъдата може да се обжалва или протестира пред САС.
 
17.03.2017, 08:15 часа
792 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha