Пожарникари извадиха 28 бежанци от тайник на изпепелен камион

Пожарникари извадиха 28 бежанци от тайник на изпепелен камион Истински огнен ад е настанал в Бургаско за изминалите 24 часа. Само за ден са изгорели три автомобила. Причините за пламъците все още се разследват, съобщи Флагман.бг. Вчера след обяд пожарникари успяват да загасят горящ товарен автомобил „Скания“, зарязан в близост до село Резово - на горски път до границата с Турция. Огънят бил погълнал цялата кабина на товарната кола.
Докато се борели със стихията обаче, пожарникарите попаднали на неочаквана находка. В пригоден в каросерията тайник били натъпкани 28 нелегални мигранти. Те са отведени от служители на гранична полиция – Малко Търново. Шофьорът на товарния автомобил не е открит.
Около 2 часа след полунощ в Четвърто пък е получен сигнал за пламнало "Рено". Френският автомобил е открит паркиран в до язовира край село Черни връх. Колата е намерена напълно изгоряла, вдигната на крик и с акумулаторна батерия.
Днес, рано сутринта, пред вх. 1 на бл. 43 в ж.к. „Меден рудник“ пък пламва колата на 26-годишен бургазлия. На място са изпратени петима пожарникари, но огънят унищожил напълно автомобила.
23.03.2017, 09:35 часа
446 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha