2 години условно за майка, пребила зверски бебето си! Блъскала главата му в стената

2 години условно за майка, пребила зверски бебето си! Блъскала главата му в стената 22-годишната Ангелина Цонева се размина с присъда от 2 години условно с 4 г. изпитателен срок за побой над 2-годишния си син Васил. Тя счупи на 3 места черепа му на 9 февруари в Ихтиман, но се отърва с леката присъда след като се споразумя с прокуратурата.
Цонева гледала сама сина си Васил. Детето било буйно и след поредната лудория майка му почнала да му блъска главата в стената. Васил бил много зле и тя го завела до местната болница. Казала, че малчуганът е паднал от масата. Лекарите видели, че детето е в тежко състояние, и го транспортирали в “Пирогов”.
Там се усъмнили във версията на Ангелина. Още докато го преглеждали, момчето изпаднало в кома. Оказало се, че черепът му е счупен на 3 места. Медиците в “Пирогов” сигнализирали в полицията, че травмите вероятно не са от падане, и Ангелина била задържана.
Първоначално циганката се придържала към версията си. Впоследствие обаче направила пълни самопризнания и обяснила, че е блъскала главата на детето в стената.
Това дори не бил първият път, в който Цонева пребива сина си. Тя посегнала на бебето си още в родилното в Септември няколко дни след раждането. Тогава я видели медици, но циганката отново опитала да излъже, че детето е паднало.
Заради инцидента социалните и взели Васил. 6 месеца го гледало приемно семейство, но след това детето било върнато на Ангелина. 
14.04.2017, 16:36 часа
499 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha