Тони от Монтанско си повярва! Вършее като Майк Тайсън в селска кръчма

Тони от Монтанско си повярва! Вършее като Майк Тайсън в селска кръчма Истински боксов мач, повторил сюжета на знаменития сблъсък между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд, се развихрил в заведение в монтанското село Громшин. Мъж на име Тони си повярвал и започнал да раздава юмруци, като дори отхапал ухото на своя опонент, научи BulNews.bg.
Екшънът с елементи на уестърн се разиграл към 22 часа снощи. В селската кръчма възникнал скандал, който прераснал в побой. 21-годишния Иван Е. от врачанското село Манастирище бил на гости при свои познати в Громшин заедно с приятелката си. Закачки към девойката от страна на въпросния Тони, за който не се знае нищо друго, освен малкото му име, вбесили младежа и между двамата  се разразила люта свата. Те започнали да си разменят юмручни удари. Тони обаче се превърнал в истински Майк Тайсън и буквално отвял своя опонент.
Вследствие на побоя на И.Е. е със счупен глезен на левия крак и отхапана част от дясното ухо. Пострадалият е прегледан в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в Монтана и е настанен за лечение в ортопедично отделение, без опасност за живота.
По случая е образувано досъдебно производство.  
21.04.2017, 10:33 часа
9021 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha