Корнелия Нинова: Този парламент и това мнозинство няма да изкарат 4-годишен мандат

Корнелия Нинова: Този парламент и това мнозинство няма да изкарат 4-годишен мандат Лидерът на БСП Корнелия Нинова прогнозира пред NOVA, че този парламент и това мнозинство няма да изкарат пълен 4-годишен мандат.
"Много хора ще останат недоволни заради отстъпването от много политики. Прекалено много компромиси за партии и личности, които вчера бяха нетърпими една към друга”, посочи Нинова. По думите й сега предстоят разправии и пазарлъци за постове.
"Това мнозинство няма да бъде стабилно. Те ще имат сериозна опозиция в наше лице. Очакват ни напрегнати месеци", заяви още Нинова
Тя съжали за изказването си, че демокрацията ни е отнела много, както и за думите на Крум Зарков в ефира на „Здравей, България”, когато той се подигра с дядовците и комунизма.
„Той ми се извини веднага след участието, осъзнал какво е направи", добави тя.
Нинова не даде висока оценка и на кабинета „Герджиков”.
„Не изнесоха истината за завареното положение”, обясни Нинова.
23.04.2017, 12:31 часа
970 2
Коментари

червените пак искат безсмислени избори

28.05.2017, 18:30 часа
Надяваш се лельо Кури, че пак ще лапнете властта и заедно с ДПС и ще продължите с кражбите? Не ти ли стига "Техноимпекс", дето го открадна и стана милионерка? Всички знаят, че народните пари са у червените мултимилионери!

северком

28.05.2017, 18:30 часа
кУрнелия да не е седала на врач на .я , та да знае да врачува? А усеща ли, че и нейният мандат няма да е пълен , Гергов вече и диша във вратъ!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha