Раздадоха купи и парични награди на победителите в раликрос „Видин 2017” /снимки/

Раздадоха купи и парични награди на победителите в раликрос „Видин 2017” /снимки/ Стотици зрители се събраха на пистата на летището край с. Иново, за да наблюдават надпреварата в раликрос „Видин 2017”. Автомобилното състезание бе открито официално тази сутрин от заместник-кмета на Община Видин инж. Цветан Асенов. Той изрази удовлетворението си, че с всяка изминала година интересът към това събитие расте. „Искам да благодаря на Българската федерация по автомобилен спорт, на Автомобилен спортен клуб „Жико-Моторспорт“ и на всички, които обединиха усилия, за да можем да осигурим необходимите условия за провеждане на раликроса”, каза заместник-кметът. Инж. Асенов пожела от името на кмета на Община Видин и председател на организационния комитет Огнян Ценков, както и от свое име успех на автопилотите, с призив да спазват правилата за безопасност и да проведат коректна надпревара.
Общо 29 състезатели от автомобилни клубове в страната се включиха в раликроса. Събитието донесе много емоции и за участниците, и за зрителите. Домакините от АСК „Жико-Моторспорт” бяха подготвили атрактивно автошоу, което бе силно аплодирано от публиката.
Домакините от АСК „Жико-Моторспорт“ са подготвили специална изненада – атрактивно автошоу, което ще зарадва публиката.домакините от АСК „Жико-Моторспорт“ са подготвили специална изненада – атрактивно автошоу, което ще зарадва публиката.При финалното класиране в Дивизия 3 на първо място е Цветелин Велков - АМК „Старт Н Криводол 2”, на второ е Николай Николов - АСК „Жико-Моторспорт”, на трето – Георги Ставров - АМК „Старт Н Криводол 2”. В Дивизия 2 на първа позиция се класира Ивайло Йончев - АМК Ботевград, следван от Иван С. Иванов - АСК „Жико-Моторспорт” и Владимир Димитров - АМК Ботевград. В Дивизия 1 победител стана Мирослав Цветанов - АСК „Жико-Моторспорт 2”, на второ място се подреди Минчо Борисов - АМК „Старт Н Криводол 3” и на трето – Емил Минчев - АМК „Старт Н Криводол”. При отборното класиране начело е АМК „Старт Н Криводол 2”, втора и трета позиция заеха АСК „Жико-Моторспорт 2” и АСК „Жико-Моторспорт”.
И тази година бе връчена традиционната купа „Лада”. Нейни носители са Цветелин Велков и Георги Ставров от АМК „Старт Н Криводол 2” и Момчил Младенов от АСК „Жико-Моторспорт 2”.
На всички бяха раздадени купи, а на водачите в класирането – и парични награди, осигурени от Община Видин. Отличията връчи заместник-кметът Венци Пасков.
23.04.2017, 18:55 часа
2083 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha