Децата от Брегово представиха цветен музикален спектакъл

Децата от Брегово представиха цветен музикален спектакъл Музикален спектакъл под наслов „Как един ден белият свят бил оцветен” представи Центърът за работа с деца в Брегово по случай Международния ден на танца. Богатата музикална и танцова програма, която децата поднесоха на бреговската публика и гости от Видин, бе  подготвена съвместно с Детска градина „Детелина” и „Местна комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни”, съобщи директорът на центъра Татяна Стойкова.
"Задачата на Местната комисия е по-скоро техническа - звук, осветление, покани, популяризиране. Те имат много голям принос в този и всички други наши концерти. В подготовката се включват и обществените възпитатели. Идеята за концерта е на г-жа Лазарова- главен учител в детската градина. Тя ни подсказа идеята и ние я украсихме с танци и музика, и се получи спектакъл. Около месец и половина репетирахме, като всичко е направено тук. Нашата цел e да съхраняваме всичко българско", добави тя.
Преди всеки танц и песен, децата представяха разкази за цветовете, а след тях откриваха по една част от декора – слънце, дърво, плодове, цветя и птици, който е дело на новосъздадения клуб „Палитра” с ръководител Владимир Атанасов.  
29.04.2017, 14:36 часа
823 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha