М. Юлер: Делян Пеевски ми дължи 3,8 млн. евро за „Техномаркет”, бави делото

М. Юлер: Делян Пеевски ми дължи 3,8 млн. евро за „Техномаркет”, бави делото Делян Пеевски ни дължи 3,8 млн. евро за „Техномаркет”. Това означава, че ни дължи по 300 000 евро на месец за наем. До момента сме похарчили над 1 млн. за съдебни дела. Очакваме този търговски спор да приключи до 5 г. Това заяви в предаването „Честно казано” собственикът на „Глориент” Майкъл Юлер, който съди Пеевски за неплатен наем на складове.
Съдебните спорове започнаха преди година. Всяко решение досега е било в полза на „Глориент“, твърди Юлер.
Имаме около 100 дела и не е имало никакви доказателства за „гнили ябълки“, но нашият поглед върху системата е ограничен, призна той.
Юлер отбеляза, че от „Техномаркет“ поне шест пъти не са осигурявали свидетели, а целта е да се бави процедурата и да се намерят нови експерти.
Попитан дали не е можело без дело да се уреди спора, той отговори: „Не съм се срещал лично с Певски и с никой от Техномаркет. Щом Пеевски пое „Техномаркет”, информационните отношения прекъснаха и вече нормалните срещи между наемодател и наемател се преустановиха”.
Той коментира и липсата на чуждите инвестиции у нас: „Преките чужди инвестиции за разлика от Румъния и Сърбия са спаднали. България няма кой знае какъв капитал”./Фрогнюз
20.05.2017, 14:40 часа
2277 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha