Официално: Кирил Добрев вече не е депутат

Официално: Кирил Добрев вече не е депутат Парламентът прекрати депутатските пълномощия на Кирил Добрев по негово желание. Парламентарният контрол днес започна с гласуване на оставката на депутата Кирил Добрев. 183 народни представители гласуваха "за", 2 "против" и 2 "въздържал се". Народният представител от "БСП за България" сам внесе в деловодството на НС заявление за напускане. Оттеглянето му е в унисон с приетото на последния пленум решение народните представители от БСП да не съчетават и ръководни постове в партията. На същото заседание Добрев беше избран за заместник-председател на столетницата. На негово място в парламента ще влезе общинската шефка на червените в Габрово Росица Сидорова, съобщава Дарик.
26.05.2017, 12:10 часа
924 2
Коментари

иван

29.05.2017, 12:47 часа
Добре е написано,че не е депутат,защото той е доказан трафикант,още с мляко по мутрата ,ама иначе собственик на хотели в България и Австрия,ето къде са парите на техните избиратели,за които сега Курнелка упреква управляващите

Кирето с куфарите

28.05.2017, 18:30 часа
Още един мафиот с доказани престъпления/и неизвестно защо не е в затвора, след като беше хванат с куфари пълни с незаконна валута/ е извън парламента! Слава богу!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha