Зов за помощ! Малкият Кристиян се бори с коварна болест

Зов за помощ! Малкият Кристиян се бори с коварна болест 4-годишно дете от Лом е диагностицирано със страшна болест. Малкият Кристиян се бори със злокачествено онкологично заболяване – сарком на Юинг. За лечението му обаче е необходима голяма сума, която е непосилна за неговото семейство.
По тази причина майката на детето Джулиана Симеонова по всякакъв начин се опитва да събере нужните средства. Тя е открила дарителска сметка в полза на сина си. В специално направена фейсбук страница пък се е развихрил благотворителен базар. Добри хора продават различни предмети, като цялата сума от продадените артикули отива по сметката на Кристиян. 
„Никога не съм мислила,че ще съм от тези майки. Майка,която да се бори за живота на детето си! Кристиян е на 4 години от Лом и е с диагноза сарком на Юинг. Този вид рак е много агресивен и рядко срещан в България. За момента провеждаме лечението в болница „Исул“ в София. Моля ви, приятели, познати и непознати да ни помогнете да съберем средства за лечение в чужбина.
Дайте шанс на моето слънчице, нека да расте като другите деца, да изживее едно щастливо детство здрав.
Споделяйте, приятели. Нека в тази битка не сме сами! Благодаря ви!“, апелира майката на Крис.
Дарителска сметка:
BG78UBBS80021059465640 в лева.
Титуляр: Кристиян Георгиев Красимиров.
Банка : ОББ (Обединена българска банка)
28.06.2017, 09:33 часа
9229 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha