Разкритие на BulNews.bg продължава да тресе държавата! Аферата стигна до Боби Михайлов

Разкритие на BulNews.bg продължава да тресе държавата! Аферата стигна до Боби Михайлов Продължава да гърми скандалът с неприличните съобщения, изпращани от шефа на БФС в Монтана Ангел Стоянов към съдийката от Лом Теодора Тодорова, за които информационна агенция BulNews.bg съобщи първа. Атакуваната жена вече е изпратила докладна до президента на БФС Борислав Михайлов, разказвайки и на него за сексуалния тормоз, на който я е подлагал председателя на Областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов. В съобщение във "Фейсбук" тя написа, че ще бъдат сезирани и етичните комисии на УЕФА и ФИФА. Тодорова е учудена от казаното от Бончо Генчев (председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново), че на този етап Ангел Стоянов няма да бъде махан от пост, докато обвиненията й не бъдат доказани.
"Защо искате от раз да се види всичко? Поетапно. След като има такива хора, които да постъпят по такъв начин, очаквате същите тези хора да си признаят и да не се скрият, а да кажат "Да, сгреших, виновен съм". Когато човек казва истината няма как да се обърка или уплаши от нещо, освен от натиск и корупция. Както съм казвала... има доказателства и свидетели. Другото е въпрос на наглост, пари и връзки. След като председателя на Зоналния Съвет на БФС във Велико Търново (б.р. - Бончо Генчев) заяви, че Председателя на ОС на БФС Монтана Ангел Стоянов няма да бъде отстранен от изпълняваната длъжност до изясняване на случая и, че г-н Стоянов по никакъв начин не бил нарушил служебните си задължения, с нас се свързаха още футболни личности от България и такива извън страната, както и няколко неправителствени организации, защитаващи правата на жените. По тази причина освен Докладната до председателя на Български Футболен Съюз Борислав Михайлов, и в случая българското законодателство не е единствено и водещо в целите, които искам да постигна. С помощта на по-горе упоменатите ще бъдат сезирани етичните комисии на УЕФА и ФИФА и казуса ще бъде разглеждан и по техните етични норми, а това са норми, които БФС като техен член е длъжно да спазва. Отделно от това неправителствени организации ще се занимаят с проявената полова дискриминация. Недопустимо е г-н Стоянов да не бъде отстраняван от поста си, при условие че е заявил, че ще завежда дело, а не е изключено свидетели по това дело да бъдат хора, които са зависими от него", написа Теодора Тодорова.
15.08.2017, 10:07 часа
5416 19
Коментари

Armstrong

17.08.2017, 08:15 часа
Бончо Генчев да се не прави на следовател и адвокат ще се изложи много ако махне А.Стоянов

БФС

16.08.2017, 10:13 часа
А дали ТЕДИТО преди това да стане съдия , не е спала с трениорчето докато е била още футболна легенда :) Едва ли е било за титулярно място , просто ей така за спорта !

Referee

15.08.2017, 16:58 часа
Бил съм свидетел на отношението на Стоянов към нея.Той наистина в началото пред нас твърдеше как щяла да се развие много бързо защото е способна и упорита. А след това в един момент започна да не я отразява и да ни говори дори срещу нея.

Referee

15.08.2017, 16:52 часа
Аз съм действащ съдия именно в Област Монтана и мога да ви кажа, че ако не си в елитнатните групи... то тогава водиш мачове за без пари. Познавам момичето и мога да ви уверя, че тя бе толкова упорита и сериозна водена само от желанието да стане рефер

до Трошан Мулев

15.08.2017, 16:46 часа
като не разбирате не коментирайте. Тя няма картотека и не е професионален футболист. Да не говорим, че в аматьорския футбол асистент съдийте започват от Детско-юношеския футбол.

Трошан Мулев

15.08.2017, 15:51 часа
Тази снимка http://snimki.be/view.php?id=127410 е от м,05,2016г. тогава госпожицата е действащ футболист, т.е. една година след това не може да съдийства.Явно е опитала по друг начин да получи наряд ,ама не и се е получило. та затова и тая разправия

Трошан Мулев

15.08.2017, 15:45 часа
http://snimki.be/view.php?id=127410

Трошан Мулев

15.08.2017, 15:41 часа
Кифлуната не излиза да съдийства,защото през 2016 е играла в "Атлетико" Лом и според наредбите на БФС и т.н. не може да съдийства преди изтичане на една година от последното и участие като футболист. Те вижте http://www.img-share.eu/f/images/409/13

до а.а.

15.08.2017, 14:59 часа
А я сега да си сверим часовниците на телефоните ,че като гледам има някакви дипки и разминавания във времето ? ЩО ли е така ,едва ли е манипулация нали все пак е бяло на чено е има и малко синио и жълто и зеленко ама ти нали мислиш АЛООО !

do a.a

15.08.2017, 14:48 часа
ако беше този чичи на 35г. да е свиркало момичето по мачовете и да не е разправяло на цяла БГ. пък сигурно и на трениорчето да не е казала ;)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha