Кошмарен ден във Враца! Две коли се размазаха на възлово кръстовище

Кошмарен ден във Враца! Две коли се размазаха на възлово кръстовище Тежка катастрофа е станала на булевард „Мито Орозов“ на кръстовището на Стария пазар във Враца, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Това е третата тежка катастрофа за деня.
Ударът е бил между два леки автомобила - „БМВ“ и „Мерцедес“. „БМВ“-то, тип комби, се движело по булеварда в посока изхода на града, когато влязло в кръстовището на зелен светофар. В този момент обаче „Мерцедес“-ът, който идвал отсреща, решил да направи ляв завой към Втора градска и отнел предимството на другата кола.
Последвал жесток удар в предна дясна част на "Мерцедес"-а. Щетите по двете немски возила са сериозни. Пострадал е пътуващият на предната дясна седалка в „Мерцедеса“, който е бил управляван от възрастен мъж /на снимката/. Раненият е натоварен в пристигналата на мястото линейка и е закаран в спешния център на града за допълнителни прегледи. Силата на сблъсъка е била толкова голяма, че са се отворили и двата еърбега на бавареца.
Младият мъж, който е шофирал „БМВ“-то, и приятелят му се разминали само с уплаха.
На мястото на катастрофата има екип на полицията, който изяснява причините за инцидента. Очаква се да дойде и втора патрулка, която да регулира движението през натовареното кръстовище. По пътното платно има разлято голямо количество масло и заради това се очаква да пристигне екип на пожарната, който да го изчисти.
18.08.2017, 15:03 часа
17886 27
Коментари

az

19.08.2017, 19:51 часа
kogato idiot ne znae - kade, kak i ne spazva elementarnite zakoni po pati6tata 6te e vse TOVA!!! glupaka na Mercedesa da ne go besedvame - nqmal e i elementarna pravosposobnost da kara i karuca!!! MNOGO IDIOTI!!!

RR

19.08.2017, 17:41 часа
Хайде да забравим,че едната кола е BMW или каквато и да е друга кола. Колкото и бързо да е карал, то е абсолютно ясно, че е с предимство и преминаващ на зелен светофар защото в същото време другата кола също е в кръстовището, но отнема предимство.

ценко чоков

19.08.2017, 17:14 часа
абе диви петли ще ви заколем на хижата ше ви увесим на чингел за ташаците ялови хаха!ще ви лети карантията по прабива живи ще ви заровим у девене при пачо носа хаха шизофреници врачански пепеливи тумбаци ще ви гърмат мъдете като пиратки ваща путка!

martin

19.08.2017, 16:25 часа
аз тия навремето ги поебвах и двамата ! сега съм на омъжени комшийки

Иванчо

19.08.2017, 16:21 часа
капути сте и двамата братя и това го знаем всички! добре че Мартин ви чеша гъзовете от време на време

Даниел Цеков

19.08.2017, 10:42 часа
За разлика от теб, сега ще си взема още по-добра кола, и пак със собствени пари мишок!

Даниел Цеков

19.08.2017, 10:40 часа
До киро слепото! Ела и ми го кажи в очите, или нещо те е страх?? Защото така като те гледам изобщо не си в час със случилото се! Нещо да не би да завиждаш? Ако си толкова смел ела и ми го кажи, а относно колата сам съм си я купил за разлика от теб!

kiro slepoto

19.08.2017, 09:03 часа
daniele, daniele ne se nauchi da karash i tova si e samochuvstvie bez kapka pokrite dobre che e bratti da te krepi i tati da dava parichki che si ostavash baluk s taq nepulnoletna kurva do tebe na kade si trugnal da se pravish pred neq pedal oshtipan

гошо пияницата

18.08.2017, 22:06 часа
Баце си има каско и го боли уя за пенсионере с инфаркт зад волана и дрисльовци като вас!

Стифан Цеков

18.08.2017, 21:54 часа
Аз съм единия от двамата братя, и като не знаете какво е станало не коментирайте!!!Щото всички седите и коментирате, а като стане на вас седите влачите цифките и все друг ви е виновен...Няма да коментирам простотията на българина...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha