Пребиха жестоко свидетел по делото срещу Ценко Чоков /снимки/

Пребиха жестоко свидетел по делото срещу Ценко Чоков /снимки/ Свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков е бил пребит жестоко тази сутрин в центъра на селото, научи информационна агенция BulNews.bg. Емил Марков е с пукнат череп, счупена ръка и други травми. Той е транспортиран в плевенската болница с опасност за живота.
Близките на пребития мъж разказаха, че гардовете от частната охранителна фирма, която пази имотите на Чокови в Галиче, от месец тормозели Марков и го заплашвали да оттегли показанията си по делото за организираната престъпна група и да не се явява пред съд. Мъжът обаче отказал и най-напред му отмъстили като подпалили преди дни селскостопанската му постройка, в която изгорели стотици бали сено за отглежданите от него животни.
Когато и това не стреснало свидетеля, привържениците на Ценко Чоков решили да действат круто и да попречат да Марков да се яви на делото срещу Чоков и групата му в столицата, насрочено за 7 септември. Върху нищо неподозиращия Емил налетял охранителят Пламен Динев, който го налагал с бухалка където свари пред очите на куп свидетели.
По-късно побойникът бил задържан от полицията при опит да напусне селото. По случая е заведено и досъдебно производство.
29.08.2017, 14:57 часа
8825 2
Коментари

sss

29.08.2017, 18:28 часа
С " ОПАСТНОСТ ЗА ЖИВОТА " позира за снимки :)

нормален българин

29.08.2017, 17:09 часа
Къде е сега прокуратурата и полицията в Бяла Слатина?Къде е главния прокурор , къде е министър председателя дето ни убеждава от екрана,че ще има мерки за защита на нормалните хора ?Егати селските тарикати дето немогат да се запрат.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha