​Невиждано безочие! Клиент на хотел „Хемус“ подкара лъскав „Мерцедес“ по площад „Христо Ботев“ във Враца /видео/

​Невиждано безочие! Клиент на хотел „Хемус“ подкара лъскав „Мерцедес“ по площад „Христо Ботев“ във Враца /видео/ На невиждано безочие станаха свидетели врачани, излезли на разходка по центъра на града през уикенда. Клиент на хотел „Хемус“ подкара лъскавия си „Мерцесес“ по площад „Христо Ботев“.
За фрапиращата наглост на гостите на хотела на Ники Турчето алармира читател на BulNews.bg за рубриката „Ти, репортерът“. Будният врачанин е направил клип на нарушението. На него ясно се вижда как лек автомобил „Мерцедес S-class“ обикаля по оживения градски площад. Случката се разиграла в неделя, когато мястото гъмжи от хора, тъй като това е едно от любимите места за отмора на врачани. Основно там се разхождат млади майки, докато децата им играят.
Очевидецът разказа, че лъскавото возило е било с румънска регистрация. Шофьорът на колата – възрастен жител на северната ни съседка, се качил на площада от горната страна, до паметника на Христо Ботев, пред закусвалнята, където се продават гевреци. Той спрял точно пред входа на хотела и от колата слезли мъж и жена. Изглежда въпросните гости на хотела били толкова ВИП, че не можели да изминат пеша разстоянието от подземния паркинг.
След като пътниците слезли от колата, шофьорът продължил с безумните си маневри. Той започнал да обикаля площада, като търсел от къде да слезе. Водачът тръгнал надолу и за момент свидетелите помислили, че румънецът ще тръгне и по другата пешеходна зона, известна като Пробива. Пред бар „Карамел“ обаче шофьорът решил да се върне, пак през площада, и да слезе оттам, откъдето се качил. След като минал покрай любимите на малчуганите акумулаторни колички, той най-невъзмутимо си продължил нагоре по пътя.
Фразата „Да паркираш като румънец“ отдавна е придобила популярност у нас като нарицателно за некадърност и наглост. Въпросният случай е поредното доказателство на това. 

 
05.09.2017, 13:08 часа
9188 3
Коментари

путио маринкин

05.09.2017, 21:26 часа
абе пор мама ти дееба у путката объсана мамалигар тумбак рак ще те попари по мъдете и дробовете копиле мри ще те изкормим на плаца като яре!ще те взривим с тротил осиновен травестит!ще те скопим с 1 топка бе олигофрен девствен гейзер!ще те удушим!

не е нарочно

05.09.2017, 13:44 часа
Човека беше доста възрастен и най-вероятно се е объркал

Тлачене

05.09.2017, 13:27 часа
И тоа пустиняк е от некое румънско село подобно на Фурен или Лесура, може и Малорад или Борован.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha