Излагация! ГЕРБ предлагат Георги Митов за директор на полицията във Враца

Излагация! ГЕРБ предлагат Георги Митов за директор на полицията във Враца Продължават издънките на местното ръководство на ГЕРБ във Враца. Велможите от партията на Бойко Борисов предлагат временния шеф на районното Георги Митов да бъде назначен на поста директор на областната дирекция. Така на практика ще бъде сбъдната детската мечта на Ники Турчето неговото конче да заеме възловия пост и градът да бъде поставен под тотален контрол. Не е ясно колко струва тази подкрепа и кой е взел парите.
Вероятно местното котило на ГЕРБ не живее във Враца и не се интересува от обществените нагласи към личността на Митов. Иначе щеше да знае, че това е най-скандалният началник на районното от неговото създаване. Публична тайна са топлите му връзки с представителя на задкулисието Ники Турчето. Митов бе шеф на криминалистите, когато мутрите на Турчето Скинара, Акулата и Цофара скачаха върху главата на 16-годишния Ники на стълбите на „кървавия бар“, както е известен нощният клуб „Бирхале“. Детето почина, но убийците му не бяха арестувани, докато не се появиха публикации в медиите.
По времето на същия този Митов бе самоубит 17-годишният Николай, който за последно бе видян жив отново в „кървавия бар“. Говори се, че стратегията по прикриването на престъплението е измислена от самия криминалист и така един син замина да учи в чужбина, а друг легна в гроба.
Ярък пример за управленската му немощ е случилото се преди няколко седмици. Тогава двама служители на МВР се биха в сградата на районното, като се наложи и викането на линейка, а един човек излезе в болнични. Проверката установи, че бой не е имало, а „професионален спор, който впоследствие е овладян“. В нормална държава след подобен чутовен скандал шефът на съответното районно изхвърча като тапа на шампанско.
Срещу Георги Митов има подадени сигнали до министерството за различни нарушения, но на този етап задкулисието го пази и оцелява.
За разлика от местното ръководство на ГЕРБ, в София има информирани високопоставени полицаи, които знаят достатъчно за своя колега от Враца, включително и за стари негови „подвизи“. Това е и причината да не гледат сериозно на тази кандидатура и да подготвят командироването на екип от столицата, който да поеме управлението на дирекцията.
11.09.2017, 09:46 часа
11095 6
Коментари

Цу президент

12.09.2017, 18:57 часа
Тоя вода неможе да згрее... от бойлера даже ... да недава господ

ceno

11.09.2017, 15:28 часа
ne zakachaite brakmata ste se razplache:)

deska

11.09.2017, 11:14 часа
a kolko imota ima toi I jena mu I kak gi pridobiha......................

Ц. Ц.

11.09.2017, 11:02 часа
Тоя сутрин как се гледа в огледалото и с какви очи се изправя пред подчинените си, което е по-лесно, защото и те не са по-различни, но как ходи из града и гледа хората ? ? ? А-а да знае ли таблицата и чел ли е поне "Винету" ?

Работник от екарисажа

11.09.2017, 10:51 часа
Къв Митов, кви 5 лева бре? Докарайте тая мърша при мен

Фен

11.09.2017, 10:19 часа
Докога врачани ще търпят това Турче да си разиграва коня и да трупа пачки на гърба на хората? Този е лесен, трябва да бъде ударено неговото гуру и всичко ще си дойде на мястото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha